Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το διεκδικούν και το προετοιμάζουν σωστά και με συνέπεια...

🏛️ Διαχρονική Αξία 📜 Εγγύηση Επιτυχίας

🏆 Διαχρονικές Επιτυχίες!

"Τα αστέρια μας λάμπουν πάντα!" 🌟 Καλές γιορτές σε όλους!

🎓 Συγχαρητήρια!

Γυμνάσιο και Α΄ Λυκείου: Ξεκινάω νωρίς ... Επιλέγω ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα της Ιστορίας

Στο μάθημα της Ιστορίας διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές των Ανθρωπιστικών σπουδών. Εξετάστηκαν σε θέματα που κάλυπταν το εύρος της ύλης κυρίως από το κεφάλαιο της Οικονομίας και του Προσφυγικού. Με εξαίρεση το θέμα Β1 που δυσκόλεψε στη διατύπωση κάποιους μαθητές τα υπόλοιπα θέματα έδιναν το περιθώριο για έναν υψηλό βαθμό // Σιδηροπούλου Νόπη - Φιλόλογος των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα της Κοινωνιολογίας

Τα θέματα στην Κοινωνιολογία ήταν βατά και με σαφήνεια διατυπωμένα. Οι εκφωνήσεις ήταν στοχευμένες, ώστε να βοηθήσουν το μαθητή να εντοπίσει την απάντηση. Εξετάστηκε ένα σημαντικό κομμάτι της διδακτέας ύλης. Ορισμένα θέματα (όπως η σχολή του κονστρουκτιβισμού) ενδέχεται να δυσκολέψουν τους υποψηφίους λόγω της εκφραστικής δυσκολίας και της συνθετότητας των νοημάτων. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να προσεγγίσουν το άριστα ενώ ακόμα και ένας μέτριος μαθητής θα μπορέσει να γράψει ένα αξιοπρεπή βαθμό.

ΠΕΤΥΧΑΜΕ τα ΘΕΜΑΤΑ των Πανελλαδικών εξετάσεων στην ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

🏆 Διαχρονικές Επιτυχίες - Συνεχόμενες Πρωτιές!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022 ... και πάλι ΠΡΩΤΟΙ! 🥇 ✅ Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ✅ Εγγύηση Επιτυχίας

Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

➤ Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ 🎓 ✏️ "Αλλαγές στις Πανελλαδικές 2022 και στο Σύστημα Εισαγωγής" ➤ Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ➤ Ώρα Σύνδεσης: 18:00 ➤ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ➤ Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στη γραμματεία του Φροντιστηρίου: 📞 2310483483 📧 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κορυφαίες Επιδόσεις, Μία Επιλογή: Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΕΠΑΛ)

Τα θέματα του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια, καλύπταν σχεδόν το σύνολο της ύλης και δεν παρουσίαζαν κάποια δυσκολία, τουλάχιστον όσον αφορά τη θεωρία του μαθήματος. Η άσκηση του τελευταίου θέματος ήταν κλιμακωτής δυσκολίας και απαιτούσε καλή γνώση των τύπων.

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα της Φυσικής

Τα θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές. Κάλυπταν σε μεγάλο βαθμό την διδαχθείσα ύλη. Οι υποψήφιοι θα έπρεπε να ήταν προσεκτικοί στις πράξεις και να εκμεταλλευτούν και τις 3ώρες που είχαν στη διάθεσή τους.

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Γενικότερα τα θέματα ήταν βάτα και διατυπωμένα με σαφήνεια. Το Θέμα Α δεν είχε καμία δυσκολία , μόνο λίγη προσοχή ήθελε από τους μαθητές στην συμπλήρωση κενών. Το Θέμα Β ήταν εύκολο επίσης. Ειδικότερα το Β1 απαιτούσε γνώση του τρόπου ορισμού της διαδικασίας και το Β2 ήταν συμπλήρωση κενών από μεθοδολογία του συμπληρωματικού βιβλίου. Το θέμα Γ έμοιαζε αρκετά με προηγούμενα θέματα παλαιότερων ετών, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Ιδιαίτερη προσοχή ήθελε από τους μαθητές στην συνθήκη τερματισμού της επαναληπτικής διαδικασίας. Το θέμα Δ , ζητούσε κλασικές μεθοδολογίες στους πίνακες. Δεν υπήρχε κάποια παγίδα η κάποια ιδιαίτερα δύσκολη μεθοδολογία.

🏆 Διαχρονικές Επιτυχίες - Συνεχόμενες Πρωτιές!

Διαχρονικές Επιτυχίες

"Μία θερμή αγκαλιά για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη"

Συλλέγουμε στις εγκαταστάσεις μας είδη πρώτης ανάγκης απο 15/12 έως 25/12 για να βοηθήσουμε το έργο του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ στην προσπάθεια που κάνει ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη με φροντίδα, αγάπη και όνειρα για το μέλλον. 👚 👕 ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ Πιτζάμες Νο 6 έως 14 [S,M,L,XL] Κάλτσες Νο 30 έως 46 Παπούτσια Νο 30 έως 46 🧹 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Χαρτί Κουζίνας Χαρτί Υγείας Καθαριστικά Γενικής Χρήσης Υγρό Πιάτων 🫒ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Λάδι

Διαχρονική αξία ... Εγγύηση επιτυχίας

Για Θετικές και Ανθρωπιστικές Σπουδές ... Επιλέγω ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας

Τα θέματα χαρακτηρίζονται βατά και σχετικά αναμενόμενα ,ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και αναφέρονταν σε μαθητές που ήταν καλά προετοιμασμένοι. Ήταν πιο απαιτητικά σε σχέση με τα περσινά θέματα και είχαν πολλές αριθμητικές πράξεις που δυσκόλεψαν τους μαθητες.

Πανελλήνιες 2021: Το σχόλιο των Φροντιστηρίων ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ για τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΕΠΑΛ)

Τα φετινά θέματα θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν βατά, χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία. Κάλυπταν όλη την εξεταστέα ύλη, με κατανοητή θεωρία και προβλέψιμες ασκήσεις.
  • 1
  • 2